Home Jacheta dama
Jacheta dama
Jacheta dama PDF Imprimare Email
Jacheta dama
Scris de irina86   
Joi, 23 Iunie 2011 11:59

Jacheta dama se diferientiaza de jacheta barbati prin croiala si prin modele. In general jacheta dama este stransa pe corp, in orice caz mult mai stransa pe corp decat alte tipuri de jacheta nu de dama.

In majoritatea magazinelor pentru femei veti gasi jacheta dama in functie de sezon. Puteti gasi jacheta dama groasa, pentru iarna sau pentru ziele tarzii de toamna, puteti gasi jacheta dama subtire pentru zilele racoroase sau puteti gasi jacheta tricotata care ar putea servi si ca pulovar dar si ca un ajutor impotriva racorii care apare in serile de toamna.Jacheta dama se poate recunoaste in comparatie cu alte jachete, de barbati de exemplu, prin asezarea nasturilor sau a fermoarului. Daca nu este o jacheta dama care nu respecta regulile, atunci jacheta dama va avea nasturii pe partea stanga iar inchiderea se va face prin acoperirea dinspre dreapta spre stanga.

Acest lucru se intampla in cazul jacheta dama si haine dama in general, in afara de pantaloni care raman cu inchidere barbateasca pentru toate modelele. Jacheta dama are o astfel de inchidere deoarece , daca nu se poate vedea simple dupa croiala daca este un model pentru femei sau pentru barbati sa se poate observa prin analizarea modului de inchidere.

Jacheta dama poate sa fei din mai multe maretiale, aceastapoate sa fie facuta din lana, din materiale sintetice, poate sa fie tricoltata sau poate sa fie din tricot. O jacheta dama poate sa fie considerata si o geaca de iarna iar o jacheta dama poate sa fie si din material de blugi si din piele, fie ea naturala ori artificiala.Ultima actualizare în Vineri, 24 Iunie 2011 08:14
 


Sondaje

Din ce material preferati sa fie jacheta dv?
 

Vizitatori Online

Avem 5 vizitatori şi 1 membru online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com